2013-ban indult Magyarország egyik legnépszerűbb napi televíziós sorozata az Éjjel-Nappal Budapest, amely jelenleg az RTLII-n látható minden hétköznap 21:30-tól. A fiatalok életét bemutató fikciós reality annak idején 10 főszereplővel indult, akik közöl hárman a mai napig képernyőn vannak. Lali, Joe és Gábor. 

7 éves az Éjjel-Nappal Budapest

„Amikor az ÉNB születésnapját ünnepeljük, akkor egy kicsit én is ünneplem a születésnapomat, hiszen teljesen megváltozott az életem 2013-ban. Megmutathattam az egész országnak, hogy milyen vagyok. Sőt, ma már az RTL műsorvezetőként is számít rám és a szerelmet is megtaláltam.” - mondta Lali. 

De a többiek sem panaszkodhatnak, hiszen Joe nemsokára a Survivor műsorvezetője lesz, Gábor pedig megnyerte A Konyhafőnök VIP 2 évvel ezelőtti szériáját.

„Úgy elrepült ez a 7 év, szinte észre sem vettük. Minden születésnap alkalmával elmondjuk, hogy legalább még ennyit szeretnénk. Annyi, hogy ha ez beteljesedik, akkor már nem a fiatalok életéről fog szólni a sorozat.” - tette hozzá nevetve Gábor. 

„Mennyi öröm, mennyi bánat, mennyi kaland, néha sírás, mindez természetesen a nézőkkel együtt, akiknek hatalmas köszönet, hogy 7 éve folyamatosan kitartanak mellettünk.” - fejezte be Joe.
 


Karola, Bori és Bécy pedig a Reggeliben meséltek az elmúkt évek legjobb és legemlékezetes pillanatairól!