Opitz Barbit, Vince Aliz Lizát és a Ham ko Hamet a tavalyi X-Faktorban ismerhette meg az ország, mostanra pedig már saját szerzeményeiket hallhatjuk a rádiókban.

A 2016-os X-Faktor versenyzői rádiós turnéra indultak

Az 2016-os X-Faktor versenyzői elhatározták, hogy személyesen mutatják meg az országnak slágergyanús dalaikat, és rádiós turnéra indultak. Dunántúli körútjukra a Story Extra stábja is elkísérte Lizát, Barbit és a Ham ko Ham tagjait. A fiatalok hajnalban keltek, és egy nap alatt több mint 800 kilométert utaztak. A srácok voltak Sárváron, Veszprémben, Sopronban, és Pécsett.

 

 

"Mindennap azóta elgondolkodok, hogy úristen én nyertem meg az X-Faktort. Ez minden nap eszembe jut!" - mondta a verseny győztese, Opitz Barbi.

 

A 2016-os X-Faktor versenyzői rádiós turnéra indultak
 

 

"Szerintem az X-Faktor nélkül nem tartanánk ott, ahol most!"- nyilatkozta szűkszavúan a Ham ko Ham énekese, Rézműves Márkó.

 

A 2016-os X-Faktor versenyzői rádiós turnéra indultak
 

 

A Ham ko Hames fiúk a kisbuszban zenehallgatással ütötték el az időt. Márkó és Csabi Barbi legújabb dalát hallgatták, és őszintén elmondták, mit gondolnak az X-Faktor győztesének első daláról.

"Rólam lett mintázva ez a dal. Én, mint egy félénk, szerény, távolságtartó lány, akihez át kell törni a falat, hogy jobban megismerjék, és meg tudjon nyílni érzelmileg." - mondta Barbi a 'Végem' című dalról.

 

 

Természetesen a helyi rádiókban a Ham ko Hames fiúk is eljátszották új dalukat, ami egy ellopott bicikliről szól.

"Szerintem ez a dal maximálisan passzol hozzánk, mert ez egy humoros dal, és mi is ilyenek vagyunk. Azon vagyunk, hogy mindenféle stílusban halljanak tőlünk dalokat..." - nyilatkozták a srácok.

 

 

A tavalyi X-Faktor egyik legkülönlegesebb versenyzőjének, Lizának is megjelent első dala, a Te itt maradsz eredetileg angol nyelven született, de hogy minél több emberhez eljuthasson, végül magyarul adták ki."Azt szokták kérdezni tőlem, hogy mi változott az X-Faktor óta, és hát minden. Az X-Faktor szerkesztőségében dolgozom, nagyon szeretem ezt csinálni, és tök nagy töltetet ad az, hogy másoknak is megadhatom az esélyt, hogy megkapják azt, amit most én."- nyilatkozta Liza.

 

Forrás: Youtube