Múlt héten derült ki, hogy szeptember második jön az RTL Klub sajátfejlesztésű showműsora, amiben négy csapat küzd meg egymással. A hírességek máris belevetették magukat a felkészülésbe.

A vasárnap esténként képernyőre kerülő műsorban négy generáció küzd meg egymással, a hírességekből álló csapatok különféle feladatokban teszik próbára magukat. Noha, az első adás szeptember 2-án, vasárnap lesz, a próbák máris elkezdődtek!

 

A post shared by Szabo Zsofi (@szabozsofi) on

Szabó Zsófi – aki a 20-as csapat egyik tagja – alig várta már, hogy végre kitehessen egy közös képet magukról, hiszen hetek óta kitartóan gyakorolnak Oláh Gergővel, Michl Julival és Szalay Bencével.

„Hetek óta zajlanak a próbák, most már veletek is megoszthatjuk ezeket a pillanatokat ?? Az biztos, hogy a mi csapatunk elképesztő őrült.” – írta a poszt mellé.
 

Természetesen a 30-as csapatot sem kell félteni, ha munkáról van szó, hiszen ők is megállás nélkül készülnek a produkcióikkal. Szabó Simon és Tóth Gabi is megosztottak erről egy-egy fotót:

 

A post shared by Sim (@aszabosimon) on

„Próba, próba hátán! Olyan produkciónk lesz, hogy megőrültök! ? ... ha addig el nem visz az allergia ✌??” – írta ki viccesen Szabó Simon.
 

Az is biztos persze, hogy mindenki a győzelemre hajt, Oszvald Marika például a Reggeliben mesélt csapatáról, kiemelten Csonka Bandiról, aki szinte megszállottja lett a felkészülésnek. Az 50-es csapat tehát ezerrel hajt, ugyanúgy, mint a 40-esek.

Közülük Fésűs Nelly látogatott el éppen ma a Reggelibe, ahol elmesélte, miért is lesz annyira frenetikus A generációk csatája!