Metcalf Éva egy hete szerepelt a Cápák közöttben, Moldován András élesen kritizálta is a kisgyermekes anyukát, ennek ellenére Éva nem csalódott, jó ötleteket kapott a befektetőktől.

Aki nem kap pénzt, annak is megéri a Cápák elé járulni

A legutóbbi adásban egy különleges találmány és bakelitből készített egyedi szemüvegkeretek is főszerepet kaptak.

„Az az alapelvem, hogy valós problémákra keressünk valós megoldásokat” – ezt Tóth Bence, egy 18 éves vállalkozó mondta a Fókusz riporterének. – „Ezt mentortanáromtól tanultam, és ez is egy ilyen megoldás lenne egy világméretű problémára.” Bence egy olyan kesztyűt talált ki, ami a siketek és egészségesek közötti kommunikációt tudná megoldani azzal, hogy a jelnyelvet beszédre fordítja. A fiatal vállalkozó iskola mellett minden idejét a kesztyű fejlesztésére fordítja, amiben egy siket barátja segít neki és most Apró Anna is szeretné közelebb hozni a fiút álma megvalósításához.

Tipton Zakariás egyedi szemüvegeket tervez, először bakelitből készített kézzel keretet, Amerikában világsztárok is vásároltak tőle. Adott már át egyedi darabot Robbie Williamsnek, Elton John pedig ajándékba kapta valakitől Zakariás keretét.

Ha szeretnél többet tudni a vállalkozókról, nézd meg a Fókusz riportját!

A Cápák között 3. adását pedig itt tudod visszanézni!