Mi dönti el, hogy valakiből jó előadó válik-e, vagy sem, mennyire elég „csak” a tehetséges, illetve mi kell ahhoz, hogy hazánkban befutott énekessé váljon valaki? Egyszóval a 2016-os X-Faktor versenyzőitől azt kérdeztük, szerintük bennük is megvan-e az a bizonyos X, avagy ki a jó előadóművész! 

Opitz Barbi: „Ahhoz, hogy valaki jó előadóművész legyen, ahhoz, amit bármit csinál bele kell tennie a szívét és a lelkét, és teljesen át kell szellemülnie. Nem elég a tehetség, hanem nagyon sok szorgalom kell ahhoz, hogy valaki jó előadóművész legyen.”

Fejes Szandra: „Mindenféleképpen kell, hogy legyenek gondolatai a világról, tükröt tudjon mutatni az embereknek. Elgondolkodtató szövegeket írjon, vagy énekeljen. Soha nem lehet azt mondani, hogy az ember kész van ezen a pályán, hanem mindig újat, és újat kell tanulni. Sokszor elgondolkodom rajta, hogy bennem van-e az X, de valami biztos van, mert láttak bennem valamit.”

Vince Aliz Liza: „Onnantól kezdve, hogy valaki fölmegy a színpadra, és egy sort elénekel, onnantól kezdve lehet tudni, én legalábbis onnantól kezdve látom, vagy magamban el tudom dönteni, hogy az előadó, vagy csak valaki, aki énekel. A reklámokban mindig az volt, gyere el az X-Faktorba, deríts ki, hogy benned van-e az X. Na most már lement a műsor, de én nem tudom, hogy csak abban van meg, az X, aki megnyerte, vagy a döntősökben, vagy már abban is megvolt az X, aki a táborba jutott? Az a bizonyos X valószínűleg azt akarja takarni, hogy amikor fölmegy az ember és látod abban a pillanatban, mikor elkezd énekelni, hogy előadó. Ez az X!”

Szeleczki Dávid (Jaggers): „A jó előadóművész az az ember, aki nagyon nagy alázattal dolgozik, és nagyon megfontoltan. Aki érvényesülni szeretne itt most Magyarországon, csináljon egy olyan populáris dalt, ami megfogja az embereket. Mi mint zenekar, kicsit próbálunk hűek maradni a mi stílusunkhoz, viszont, hogy tudjunk érvényesülni, hogy bennünk legyen az X, próbáljuk beleadni kicsi mai dolgokat is.”

Gorbunov Dmitrij: „Cél átadni az érzéseket, és a szeretet. Csak a zenével lehet átadni az érzéseidet. Nekem van a célom, hogy a zenével én szeretném megváltoztatni a világot.”

Nézd meg a velük készült interjút! 

forrás/képek: Story Extra, Facebook