Bár a színész legutóbbi kapcsolata nemrég ért véget, sokáig nem búslakodott, inkább összemelegedett egy 22 éves playboy modellel.

Tavaly ilyenkor még attól volt hangos a sajtó, hogy Ben Affleck és Jennifer Garner 12 év házasság és három közös gyermek után beadták a válókeresetet, ezt követően a színész Lindsey Shookus producernővel melegedett össze, kettejük kapcsolata azonban nemrég véget ért. Affleck ezúttal se problémázott sokat a szakítással, az elmúlt hetekben ugyanis már a 22 éves Playboy-modellel, Shauna Sextonnal az oldalán tűnt fel többször is.

Affleck új párja egyébként jó eséllyel nem csak a szépségével csábította el a színészt, Sexton ugyanis állatorvos-segédként dolgozik a modellkedés mellett:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by shauna sexton (@shaunasexton_) on


Kérdés, hogy mit szól majd a kapcsolathoz Affleck ex-felesége, aki már a férfi korábbi párját is szigorúan tiltotta közös gyerekeiktől. Afflecket ráadásul lefotózták, amint éppen jelentős mennyiségű alkoholt rendel otthonába az új párjával töltött estét követően, mindezt úgy, hogy a 46 éves sztár állítólag jelenleg kezelteti alkoholizmusát, melyet még 2017-ben vállalt fel a világ előtt.