Már javában vakációznak a sorozat női szereplői, akik a nyári forróságban a vízparton hűsölnek, és így a dögös fürdőruhás képek sem maradtak el.

A Barátok közt színésznői a jól megérdemelt szabadságukat töltik éppen. Mezei Léda Réka például Olaszországot, Pisát választotta nyaralása célpontjául. A sorozat Natasája posztolt is egy szuper képet magáról, amiről a rajongók nem tudták eldönteni, ki a gyönyörűbb: a színésznő, vagy a mögötte lévő türkizkék tenger.

 

A post shared by Mezei Léda (@mezeileda) on

Görgényi Fruzsina is fantasztikus helyszínt választott idén nyáron, meg sem állt Ciprusig, ahol édesapja és testvére várta. A színésznő egy hófehér fürdőruhát választott magának, amely egyszerűen tökéletesen áll rajta.

A Barátok közt Aliza, Nagy Alexandra mint minden évben, most is egy nagyobb utazásra adta a fejét, Kambodzsában nyaralt a színésznő. A róla készült bikinis képről sem lehet levenni a tekintetet.

Mérai Katalin az aktív nyaralásnak a híve, ami azt jelenti, hiába utazik el a családjával pihenni, a futócipőjét sosem hagyná itthon. A színésznőről készült fürdőruhás kép pedig önmagáért beszél.

Ha kíváncsi vagy arra, merre nyaral a többi színész, kattints a videóra!

forrás/képek: Story Extra, Instagram