Az énekesnő kőkeményen próbál, hogy a csapatával ők lehessenek a legjobbak a Szenzációs Négyesben. Most ráadásul egy bolondos videóban megmutatta, hogy bármiről simán leugrik egy produkcióért.

Most vasárnap – szeptember másodikán – indul az RTL Klub saját fejlesztésű showműsora, a Szenzációs Négyes, ahol négy generáció küzd majd meg egymással. A 30+-os csapat egyik tagja pedig nem más lesz, mint Tóth Gabi.

Azt már jó ideje tudjuk, hogy a versenyzők keményen gyakorolnak, készülnek a produkcióikra, egy-két közös szelfi is elcsattant már a csapattársak között, azonban Gabi nemrég egy rövid kis videóban még inkább beengedte rajongóit a kulisszák mögé. Nézzétek csak:

 

A post shared by tothgabi (@tothgabi) on


„#legyélidegesítő #ahülyegyerek #ennyi #mitcsinálezalány?” – írta ki nevetve a videó mellé Gabi.

Ha bolondozásról van szó, az énekesnőt sem kell félteni. Persze, ne menjünk el a tény mellett, hogy az egykor a Szombat Esti Lázban is brillírozó énekesnőnek még mindig kitűnően mennek a táncos mozdulatok.

Természetesen nemcsak egyetlen műfajban próbálhatják majd ki magukat a csapatok, hiszen megannyi kihívás vár rájuk:

„A Szenzációs Négyes egy olyan műsor, amibe az összes létező, kipróbált műfajt bele tudom gyúrni és össze tudom keverni. Nincsenek benne, ilyen szempontból, határok!” – mesélte Gabi a műsorról.


Ne felejtsétek el: vasárnap este 18:55-kor kezdődik a Szenzációs Négyes – A generációk csatája az RTL Klubon!