Egy emberként törik össze a szívünk, ha igaz a hír. Az In Touch Weekly magazin szerint Brad és Angelina kapcsolata romokban hever, és a válás gondolata is felmerült. Íme, a szomorú okok sorozata.

 

Az amerikai álompár több mint egy évtizede él boldog kapcsolatban, illetve szép nagycsaládban. A hat elragadó gyerek mellett nem lehetett túl sok idejük egymásra, de nem számított, eddig sikerült minden nehézséget áthidalniuk. Mostanáig?

Brad Pitt újra szerelmes – Na, de kibe?

Brad legújabb forgatása során igencsak megkedvelte csodaszép kolléganőjét, Marion Cotillardot, akivel úgy tűnik, túl jól megértik egymást.

Brad Pitt újra szerelmes – Na, de kibe?

A bennfentesek szerint Angelina minden szempontból féltékeny európai kolléganőjére, és nemcsak a szépségére, hanem a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjáras is. A madarak arról is csiripelnek, hogy Brad egyre nehezebben viseli felesége kiborulásait, féltékenységi rohamait, és már megfordult a fejében a válás gondolata is.

Brad Pitt újra szerelmes – Na, de kibe?

Jolienak az a megrögződése, ha őt is munkaközben csábította el Pitt, akkor ez újra megtörténhet. Ki ne emlékezne arra a hatalmas balhéra, mikor kiderült, Brad otthagyta az akkori feleségét, Jennifer Anistont Angelina miatt.

Brad Pitt újra szerelmes – Na, de kibe?

Egyébként a Jóbarátok sztárja, Jennifer már hét hónapja házas, és ilyen szépnek, kivirultnak talán még sosem láttuk. Elmondása szerint a házasélet a legjobb dolog a világon, emellett imádja a férje, Justin Theroux humorát.


„Szerencsés vagyok, mert Justin a legviccesebb ember, akivel valaha is találkoztam, emellett a legcsodálatosabb, hogy egymáson is tudunk nevetni, ez a fiatalság, és a boldogság kulcsa.”


Brad Pitt újra szerelmes – Na, de kibe?

Mindenképp ki kell hangsúlyoznunk, –  mind Brad, mind Jolie esetében – szebbnél szebb színészekkel dolgoztak már együtt, így reménykedünk, hogy itt csak valami baniális félreértésről van szó.

Forrás: ibitemes
Képek: wordpress,
harper's bazaar, infoShutter