Jolie és Pitt válásával kapcsolatban több hír látott már napvilágot, sőt legutóbb a színész félrelépésétől volt hangos a média. Az állítólagos szerető pedig megelégelte a dolgot és nyílt levélben reagált a történtekre.

Egy álom ért véget. A világ szomorúan veszi tudomásul, hogy a sztárpár kapcsolata tönkrement. Egyelőre annyi bizonyos, Jolie adta be a válókeresetet, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A hírrel együtt a mémáradat is elindult, Jennifer Aniston köszön vissza ránk a neten szinte mindenhol.

Duzzad a botrány Angelina és Brad válása körül! Megszólalt a „harmadik fél”!

A történet nem ennyire egyszerű, ugyanis egy harmadik félről is szólnak a pletykák, vagyis arról, hogy Marion Cotillard romantikus kapcsolatba keveredett Pittel, akivel együtt forgatta a közelmúltban az Allied című történelmi drámát.

 

Egy pillanat... on


Az Oscar-díjas színésznő eddig tűrte a szóbeszédet, és a napokban teljes mértékben nyíltan elutasította az őt ért támadásokat. A közösségi oldalán tette közzé azt a levelet, melyben leírja, azért szól bele a dologba, mert az ügy már olyanokat is érint, akiket szívből szeret.

 

Egy pillanat... on


Marion kihangsúlyozta, hogy több éve együtt él párjával, Guillaume Canettel, akit nagyon szeret, és épp most várják a második babájukat.

„Ő a szerelmem, a legjobb barátom, és az egyetlen, akire szükségem van"

Duzzad a botrány Angelina és Brad válása körül! Megszólalt a „harmadik fél”!
 


A színésznő ezekkel a szavakkal zárta sorait:

„Nagyon remélem, hogy Angelinának és Bradnek, akiket nagyon tisztelek, és akik most indulatokkal terhes időt élnek meg, végül sikerül megnyugodniuk.”


Sajnos nyilvánosságra került az is, hogy Jolie szerint a férje nem megfelelően neveli gyermekeiket.

Hogy mit szól mindehhez Brad Pitt, megtudod, ha megnézed a videót. Kattints!

forrás/képek: Elle, Instagram, Tumblr