A színész ismét bebizonyította, hogy óriási szíve van. Egyik rajongója üzent neki, ő pedig azonnal reagált, hiszen a fiú szomorú története nagyon megérintette.

A színészről eddig is tudtuk, hogy bármire képes, ha a követőiről van szó. Egyszer például éppen egyik magyar rajongójának üzent, amin kis hazánk szinte minden lakója meglepődött.

Most azonban egy keserédes történet részese lett, hiszen egyik rajongója az interneten keresztül üzent neki: Angelo édesanyja és húga meghaltak egy autóbalesetben, a fiú pedig arra kérte a színészt, hogy küldjön neki egy üzenetet, amit lejátszhat a temetésen, hiszen anyukája egy igazi Johnson-rajongó volt.

A színész pedig nem volt rest, több ezren megosztották a Twitter oldalán az üzenetet, és azonnal reagált is a felkérésre.

A videóban ráadásul annyira meg is hatódott, hogy a könnyeivel küszködött:

„Annyi szeretetet és erőt küldünk neked a családommal Angelo. Csak szerettem volna megköszönni, hogy üzentél nekem, annyira sajnálom, ami édesanyáddal és a húgoddal történt.”


Majd folytatta:

„Ha édesanyád most látna – és biztos vagyok benne, hogy lát –, akkor szeretném megköszönni neki azt a sok szeretetet, amit irántam érzett, és hogy ekkora rajongóm volt! Tarts ki!”


Természetesen Angelo nem tudta elégszer megköszönni, hogy ekkora boldogságot okozott neki Johnson.