Már meg sem lepődünk, ha egy hollywoodi sztárt látunk Budapest utcáin, hiszen egyre több amerikai produkció választja a fővárosunkat forgatási helyszínként. A most látott hírességre azonban senki nem számított!

Egy világsztár lepte meg Sárközi Ákosékat

Alig két hete, hogy egy Váci utcai üzlet eladójának Jamei Foxx-szal sikerült fotózkodnia, a minap pedig Jennifer Lawrence bukkant fel egy belvárosi étteremben. Ám arra, hogy Owen Wilson a Borkonyha étteremben mosolyog vissza egy fotóról, senki nem számított, hiszen a színész tudtunkkal épp nem dolgozik új filmen.

Sárközi Ákos séf, a Konyhafőnök zsűritagja, a Borkonyha Michelin csillagos séfje elmondta, az éttermükbe betérő világsztár közvetlenül viselkedett, halat és salátát evett, és lazán bevállalta a fotót a személyzettel.

Egy világsztár lepte meg Sárközi Ákosékat
 


Wilsont legközelebb Julia Roberts oldalán láthatjuk a Wonder című filmben, amit tavasszal mutatnak be az amerikai mozik. Illetve eredetiben ő a hangja a Verdák főhősének, Villám McQueennek is, aminek nyáron érkezik a harmadik epizódja.

Egy világsztár lepte meg Sárközi Ákosékat
 


Ákosnak nem ez volt az első meglepetés januárban, ugyanis a Story Extra stábja váratlanul meglepte munka közben és a kérdéseknek hála, a séfet egy újabb oldaláról is megismerhettük!

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

Fotók: Facebook