E csodálatos nap alkalmából szeretnénk felköszönteni minden nőt, leányt és asszonyt. Az RTL online összeállított egy fiktív romantikus csomagot, melyben a csatorna férfi ikonjai tisztelegnek a feminin világ előtt.

Elképesztő férficsokor nőnap alkalmából!

Mi mással is kezdődhetne a nap, mint egy romantikus ébredéssel. A garantáltan vidám és meghitt reggelit Istenes Bence szállítja, aki a RTL2 új főzőműsorában sajátítja el a gasztronómia minden csínját-bínját, így garantálva az egészséges és érzelmes napindítást.


A videó elindításához kattintson a képre:

Elképesztő férficsokor nőnap alkalmából!


A bajnokok reggelije után folytatódjon a kényeztetés: az RTL háziorvosa Dr. Tóth egy igazán különleges szépségápolási tanácsadással teszi a délelőttöt harmonikussá.


A videóért kattintson a képre:

Elképesztő férficsokor nőnap alkalmából!


Ebédre egy kis ínyencség és némi egzotikum dukál. Fördős Zé az igazi vidéki életből merítve készíti el fogásait, hiszen nemsokára a Farm egyik elhivatott műsorvezetője lesz. A kényeztető falatok mellé, a Szulejmánból ismert (és még élő) Ibrahim hegedűjátéka szolgáltatja az exkluzív életérzést.


A Fördős Zé-vel készült interjúért kattintson a fotóra:

Elképesztő férficsokor nőnap alkalmából!

 


Délutánra egy kis nevetésterápia azoknak, akik rajonganak a hajvesztett sztárokért, mint például Bruce Willis. Külön értékelni fogják, hogy Sebestyén Balázs nem is olyan régen megszabadult nevezetes hajkoronájától, egy fogadás okán. Így hát ki-ki ízlése szerint értékelje a műsorvezető rövid, de hatásos profilját.


Az elképesztő hajeltávolító videóért katt a képre:

Elképesztő férficsokor nőnap alkalmából!


Vacsora előtt személyesen Szellő István ad tájékoztatást a világ dolgairól, természetesen a mai nap alkalmából kizárólag kellemes hírekkel szolgál.

Elképesztő férficsokor nőnap alkalmából!

Végül, Dombóvári István Paul Potts-ot megszégyenítő előadása teszi fel a koronát a nőket éltető napra.
 

Végül pedig egy kis emlékeztető, hogy honnét is indult a Nemzetközi Nőnap:
 


Minden hölgynek nagyon boldog nőnapot kívánunk!