Nyári Editet a tehetségkutató első évadában láthattuk testvérével, Nyári Alízzal együtt. Edit szerelme és gyermekének édesapja szintén zenész, ifj. Dráfi Kálmán, hegedű- és brácsaművész.

Első gyermekét várja az X-Faktor énekesnője

Nyári Károly, az ismert zongoraművész már régóta vágyott arra, hogy nagypapa legyen és ezt a vágyát nagyobbik lánya, Edit most meg is valósítja. Edit három éve ismerkedett meg ifj. Dráfi Kálmánnal, aki hegedűn és brácsán játszik, édesapja zongoraművész, így egy újabb zenészcsalád van születőben.

„Az első dolgunk az lesz, hogy leültetjük a zongorához” – mondta Nyári Alíz nevetve a Fókusz riporterének. – „Az öcsénkkel, Karcsikával, amikor körülbelül 3-4 hónapos lehetett, odaültem a zongorához és rakosgattam az ujjait. Ennek meg is lett az eredménye, mert most készül a Zeneakadémiára és zongorista lesz.”

Nyári Edit és ifj. Dráfi Kálmán találkozása szerelem volt első látásra, egy év után jött a lánykérés, két év után az esküvő, idén májusban pedig szülők lesznek. Ha szeretnél többet tudni róluk, nézd meg a Fókusz riportját!