Az Éjjel-Nappal Budapest Joe-ja egész héten edzette a társait az összecsapásra, magabiztosan indul neki a mérkőzéseknek. Lali már nem ennyire biztos abban, hogy erősebbek lesznek az ÉNB-sek.

ÉNB Lali már fél a ValóVilág 9 játékosaitól?

Szombaton és vasárnap látható majd a ValóVilág 9 összefoglalóiban a 6 bokszmeccs, VV Roli ÉNB Bécyvel, VV Adri ÉNB Borival, VV Reni ÉNB Szofival, VV Greg ÉNB Tivadarral, VV Zsuzsu ÉNB Tamarával, VV Hunor ÉNB Rolanddal fog megmérkőzni.

„Én azt gondoltam eddig, hogy 6:0 lesz nekünk, az ÉNB-seknek, az összes meccset megnyerjük, de kicsit most félek. Szerintem kiegyenlített lesz, 3:3. De nagyon szeretném, hogy az ÉNB-sek nyerjenek” – mondta ÉNB Lali a Reggeliben, aki speaker lesz a hétvégi ÉNB-VV9 bokszgálán.

Az Éjjel-Nappal Budapest Joe-ja készíti fel sorozatbeli társait a bokszmeccsekre, szerinte a VV Reni-ÉNB Szofi meccs nagyon kemény lesz. A Reggeliben azt is elárulta, ÉNB Tamarából sem nézi ki senki, mennyire erős és szívós, szerinte le fogja gyűrni VV Zsuzsut, arra tippel, hogy utóbbi fel is adja majd. De van még valaki, akiről az a véleménye, hogy idő előtt ki fog szállni a ringből.

„Én azt gondolom, hogy az első vagy a második menetben Greg fel fogja adni Tivadar ellen, mert fájdalmai lesznek, nem fogja bírni” – mondta Joe, akit nagyon meglepett, milyen keményen edz ÉNB Tivadar a meccsre.

Nézd a ValóVilágot pénteken és szombaton 22 órától, vasárnap 21 órától az RTL II-n!

A Joe-val és Lalival készült beszélgetést itt megnézheted!