David Beckham meghatóan vallott arról, hogy milyen elégedett az életével, majd azt is elárulta, mit nem szeret benne felesége. 

Az egykori focicsillag David Beckham interjút adott a GQ internetes magazinnak. Őszintén beszélt arról, hogy mennyire elégedett az életével, és hogy milyen büszke a családjára. 

„Van négy elképesztő gyerekem, egy csodálatos feleségem, szerető szüleim és rokonaim, és nagyszerű barátaim, akikben teljes mértékben megbízhatok." – mondta Beckham. 
 


Egy dolgot azért elárult azzal kapcsolatban is, hogy miben nem értenek egyet Victoriával, illetve mi az, amit felesége nehezen tűr:

„A tetoválások számomra azért alapvetőek, mert még inkább ki tudom fejezni általuk azt, hogy mi az, ami fontos számomra, és mi az, amit szeretek. Azt hiszem mostanra Victoria is beletörődött már, hogy újabbakat csináltatok. Régebben folyton arra kért, hogy hagyjam abba, de nem hallgattam rá. Most már tudja, hogy boldoggá tesznek engem.”  
 

Korábban már írtunk tetovált férfiakról, és arról, hogy vajon szexi-e a tetoválás. Ha érdekel többek közt Istenes Bence vagy Robbie Williams tetkója, kattints ide!

Fotók: Instagram