Hatalmas botrány kerekedett Kate Middleton családi síeléséből. Vilmos herceg családjával együtt hódolt a téli sportnak, ám nem mindenki tudott örülni a kiruccanásuknak.

Fellázadt a királyi udvar Katalin hercegné miatt

Katalin és Vilmos a két éves Györggyel és a tíz hónapos Charlotte-tal indult útnak pár hete. A négytagú család egyetlen fotóst vitt magával, aki megörökíthette az együtt töltött pillanatokat. A rajongók eleinte nagy örömmel fogadták a hírt és a képeket, de ahogy az lenni szokott, hamar elindult a lavina.

Fellázadt a királyi udvar Katalin hercegné miatt

Először az állatvédőkkel kezdődött a háborgás, ugyanis Kate édesanyjától kapott kesztyűjében pózolt a fotókon. Állítólag igazi oposszum szőrme díszíti téli kiegészítőjét, amit nem hagyhattak szó nélkül a négylábúak barátai. Az egyik alapítvány szóvivője a szavát adta, hogy felkeresi a hercegnét, és felelősségre vonja, amennyiben valósak a vádaskodások.

Fellázadt a királyi udvar Katalin hercegné miatt

Később azonban a szigetország népe és a királyi udvar is felzúdult. A botrány oka természetesen anyagi jellegű volt. A minimálbért keveselték, a személyzet pedig arra panaszkodott, hogy míg az ő bérüket csökkentették a királyi kassza üressége miatt, addig a fiatal uralkodók két kézzel szórják a pénzt önmaguk szórakoztatására.

Nemrég azért is aggódhattak Kate követői, hogy vajon mi történhetett szemöldökével.

Fellázadt a királyi udvar Katalin hercegné miatt

képek: Instagram