A Konyhafőnök zsűritagja nemcsak arról mesélt a Reggeliben és a Fókuszban, hogy milyen kalandos utazásai voltak ismét, hanem 17 évvel fiatalabb szerelméről is elárult egy-két dolgot.

Zéről már régóta tudjuk, hogy az utazás nagy szerelmese. Legutóbb újból ellátogatott Patagóniába, ahol most nem magányosan túrázott – mint első alkalommal -, hanem öccsével együtt élték át a civilizációmentes kalandot. Őt is meglepte, hogy tesója is bevállalta a nomád túrát, ami nem éppen a gasztro-élvezetekről szólt.

Persze, az év végi utazgatás itt nem ért véget, hiszen szilveszterkor újra repülőre szállt, ekkor már szerelmével, Sárival. Az úticéljuk pedig nem volt más, mint Sri Lanka, majd a Maldív-szigetekre is átugrottak egy kicsit.

„Ez volt az első ilyen komoly, közös utunk… nagyon romantikus volt!” – mesélte a Fókuszban.


A nagyon aktív – három hetes – sri lankai túrázás egyik legnagyobb csúcspontja pedig a szörfözés lett, amibe annyira beleszerettek, hogy tíz napon keresztül lovagoltak a hullámokon.

Persze, a Reggeliben Rozina és Gergő nem mehettek el mellette, hogy többet tudjanak meg Zé párjáról, akiről kiderült, hogy nem adta be olyan könnyen a derekát a műsorvezetőnek. Zének mindent be kellett vetnie, hogy elnyerje Sári szívét.

Ha kíváncsi vagy rá, mit mesélt még az utazásairól Zé, és arra is, hogyan hódította meg szerelmét, akkor nézzétek meg itt a Reggeli beszélgetését: