Mindenki dobjon el mindent: végre itt a Party baby c. csajozóhimnusz méltó folytatása! A Villa egykori komisza ledobta a slágeratombombát az emberiségre, és jó csajok között pakolja a rímeket arról, amihez a legjobban ért. Fogadjunk, máris sikerült kitalálnia a szám központi témáját. A klipet VV Laci rendezte, és ha ez nem volna elég, VV Dóri is feltűnik benne.

Éppen egy esztendeje történt, hogy a sebzett szívvel beköltöző Robin lenyomta a Való Világ 7 fináléjában, így Dennisnek a mesés fődíj helyett csupán a képzeletbeli ezüstérem jutott.

Pedig mint kiderült, Dennis torkában és nadrágjában is zavarbaejtő dolgok rejtőznek.


Giga klippremier: VV Dennis az egyszemű kígyóról rappel és egyből beteszi a krinolint

Már a Villában is sokszor bebizonyította, hogy két dologban kivételesen tehetséges: a rímfaragásban és abban, hogy dolgokat betegyen A pontból B-be. Utóbbit leginkább Fannival gyakorolta a közös hálóban, a Nyugiszobában. Vagy a zuhany alatt, néha pedig a szaunában.

Pedig valójában nem is volt gyíkember, sokkal inkább egy lánglelkű költő, aki a végjátékhoz közeledve átértékelte az élet dolgait, és szemnedvesítő párosrímekben foglalta össze a létezés nyűgét s nyilait

Mikor elkészült a Young Stars első és egyetlen videóklipje Young G alias VV Béci menedszelésével, már semmi kétségünk nem maradt: Dennis arra született, hogy 2pac nyomdokain bandukoljon tovább.

Giga klippremier: VV Dennis az egyszemű kígyóról rappel és egyből beteszi a krinolint
Másodpercekkel később csúszott ki a kezéből a fődíj
 

Láthatóan nem törte össze a vereség, sírdogálás helyett inkább tovább egyengette rapkarrierjét, aminek első gyümölcsét február 28-ára ígérte. A keményvonalas rajongók azonban hiába nyomogatták az F5 gombot a megadott napon a böngészőben, a várva várt klippremier csak nem akart megtörténni.
A debütálás időpontjának megváltozásáról végül Facebook-on tájékoztatta a követőit:

Giga klippremier: VV Dennis az egyszemű kígyóról rappel és egyből beteszi a krinolint


Izzadó tenyér és szívdobogás, nagyjából így lehetne leírni a várakozás óráit, március 1-jén azonban felkerült a netre a vadiúj klip, amiben VV Dóri testbedobással működik közre, és

Dennis krinolinjáról szól.

De nem is szaporítjuk tovább a szót:
 

Lehetetlen vállalkozás lenne egyetlen dolgot kiragadni a szövegből, de mégis megpróbálkozunk vele, és Dennis szavaival zárjuk cikkünket:

"Mindig az egyszemű barátom hajtott,
mert előtte soha el nem hajlott,
a bejárat sokszor sajgott,
ezért az ő neve Bajnok!"