Július 1-től Hazai Extra elnevezéssel új pop-up csatorna exkluzív tartalmai szórakoztatják a  felhasználókat az RTL Most platformon!

Hazai Extra az RTL Most-on!

A felhasználók körében már eddig is nagy népszerűségnek örvendő RTL Most platform július 1-től újabb tartalmakkal bővül, amelyeket az érdeklődők a Hazai Extra elnevezésű menüpontból érhetnek el. A pop-up csatorna júliusban és augusztusban az RTL Most-on elérhető tartalmai szeptembertől az RTL Most+ kínálatát színesítik.

A szórakozásra vágyók az Észbontók – a Viasat3 műveletlenségi vetélkedője- első és második évadának epizódjaiból válogathatnak, ahol a versenyző csapatok igyekeznek megfejteni a tudás fájáról bizonyos esetekben kevesebb gyümölcsöt fogyasztó játékosok gondolatmenetét.

A dúsgazdag hölgyek mindennapjaiba enged betekintést a Feleségek luxuskivitelben- a Viasat3 realityje- első és második évada, ahol a csillogás nem leplezi a drámai és hihetetlen helyzeteket, és amelyekből az is kiderül, hogy vajon a pénz valóban boldogít?

A Dombóvári István vezette interaktív, játékos személyiségteszt, a Tesztbeszéd - SpektrumHome - is megtalálható július 1-től a Hazai Extra kínálatában, ahol négy sztárvendég igyekszik megismerni egymást, azt, ahogy a külvilág látja őket és egy kicsit saját magukat is.


A Hazai Extra pop-up csatorna tartalmait tovább színesíti a július 1-i indulás után, a hónap során tovább bővülő rövidfilmek kínálata. Az érdeklődők megnézhetik a Reviczky Gábor, Pokorny Lia, Lengyel Tamás szereplésével készült A taxis, Törőcsik Franciska, Máté Gábor, Mucsi Zoltán,  Mácsai Pál alakításával az Elszámolnivaló, valamint a Vércsék, Feltámadás, Liga és a Házikaranténban című rövidfilmeket.

Július 1-ig elérhető az Apatigris, A Tanár és a Mellékhatás az RTL Most+ platformon, ahol további izgalmas és egyedi tartalmak várják a felhasználókat.  Az RTL Most+ aktiváló kód elérhető; Kapos-NET Kft., Pick-Up Kft., PR Telecom, Sághy-Sat Kft., TARR Kft., Telenor MyTV, Vidanet és a Vodafone cégcsoport arra jogosult előfizetői részére. Hamarosan pedig a UPC Direct előfizetői is kedvükre választhatnak az RTL Most+ műsoraiból.

Július 1-től Hazai Extra az RTL Most, majd szeptembertől az RTL Most+ platformon!

A Hazai Extra tartalmait ide kattintva éritek el.