Az ötödik X-et ünneplő Hevér Gábor mesélt a sorozat kulisszatitkairól, családjáról, és a színészettel járó nehézségekről is.

Hevér Gábort láthattuk már számos filmben, színdarabban, sőt jellegzetes orgánumát is sokan ismerhetik, hiszen évek óta Ő Leonardo DiCaprio állandó magyar szinkronhangja. Az ötvenedik születésnapját ünneplő színész jelenleg az RTL Klub Alvilág című krimisorozatában szerepel, mint a simlis Ervin, aki a széria első epizódjában börtönbe került.
 


Bár sokak számára szokatlan forgatási helyszín lenne egy börtön, Hevér Gábor elárulta, hogy már-már régi ismerősként köszöntötték őt a forgatás helyszínéül szolgáló büntetésvégrehajtási intézetben, hiszen nem első alkalommal kellett ott forgatnia:
 


A színész bővebben is mesélt a sorozat izgalmas munkálatairól az Alvilág kibeszélő műsorában, melynek már legújabb része is megjelent. Ebben Máté megformálója, Miller Dávid mesélt el kulisszatitkokat a sorozatról:
 


Születésnapja alkalmából Hevér Gábor a Reggeliben is vendégeskedett, és mesélt arról, hogy munkája során többször is döntési helyzetbe került családja és a hivatása között: