Sokan szeretnének hasonlítani a világsztárokra, ezért utánozzák a sminküket, a frizurájukat és az öltözködési stílusukat. Vannak azonban olyanok, akiknek mindezekre semmi szükségük…

Ha az ember kicsit nyitott szemmel jár, akár bármelyik nap találkozhat sztárokkal az utcán. Elég csak egy budapesti színházba mennünk, ahol épp Jennifer Lawrence adja elő művészetét. Ha jobban megnézzük, az Oscar-díjas színésznő valóban lehetne az amerikai Tenki Réka.

Ugyebár?

Hoppá! Jennifer Lawrence egy budapesti színdarabban?
 


Ha pedig egy kicsikét a Barátok közt háza tájára evezünk, szintén könnyen alteregóra bukkanhatunk. Deutsch Anitát - aki hamarosan ismét felbukkan a Mátyás király téren – sokak szerint akár össze is lehetne téveszteni külföldi hasonmásával, Sigourney Weaver színésznővel.

Hoppá! Jennifer Lawrence egy budapesti színdarabban?
 


Na és mi a helyzet Fehér Tibivel? A Reggeli házigazdája nem egyszer hallotta már, hogy Antonio Banderashez hasonlítják.

„Hosszú volt a hajam, és akkor kimentem Egyiptomba, ahol nagyon-nagyon barna lettem. Tényleg úgy néztem ki, mint egy spanyol férfi.”
 

Nincs még vége a sornak, hiszen Molnár Andi egy fotózáson is részt vett. A táncosnő ugyanis a megszólalásig hasonlít Catherine Zeta-Jones színésznőre. Talán ha Andi a tengerentúlon született volna, most talán ő lenne Michael Douglas hitvese?

Hoppá! Jennifer Lawrence egy budapesti színdarabban?
 


Nézzétek meg ti is a Story Extra riportját, ahol arra is fény derül, hogy Kiss Ramóna és Kovács Dóri melyik külföldi hírességekre hasonlítanak: