Mi a trendi 2018-ban a körmök világában? Olyan magyar hírességeken keresztül mutatjuk be, mint például Csobot Adél, Nyári Dia vagy Koholák Alexa.

Bár az időjárás még közel sem derűs, a várandós Nyári Dia már alig várja a jó időt, legalábbis a körmei már tavasziasak. Ha te is szeretnél hasonlót, kérj a körmösödtől egy nude színű lakkozást és a gyűrűsujjadra egy virág motívumot!

 

A post shared by Nyári Diána (@nyaridia) on


Koholák Alexa a klasszikus piros színt választotta, a körmeinek formája pedig enyhén hegyesek, így téve különlegessé az összhatást.

Tudtad, hogy az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője pár napja elindította saját YouTube csatornáját? Kattints ide, és nézd meg az első vlogot!
 

 

A post shared by Alexandra Koholák (@alexa_vagyok) on


Csobot Adél a lekerekített forma helyett a kockára esküszik, az árnyalatát tekintve pedig a legutóbbi választása egy sötétebb színre esett.

Hallottad, hogy Istenes Bencééknél úton van a második gyerkőc? Kattints ide, ha kíváncsi vagy, hogyan tudta meg Adél párja, hogy újra apa lesz!
 

 

A post shared by Csobot Adél (@adelcsobot) on


A fenti példák is bizonyítják, hogy mindegy milyen színt vagy formát választotok, a lényeg, hogy a stílusotokhoz passzoljon, és nektek tetsszen!

Azonban vannak olyan trendek, amik még a legnagyobb divatszakértőket és sztárokat is kikergetik a világból!

A Story Extra videójából kiderül, hogy mik ezek!