A Reggeli műsorvezetője megannyi kalandot tudhat maga mögött, hiszen nemrég felfedezte Costa Ricát. Ráadásul nem is akárhogyan búcsúzott a nyaralástól a végén.

Rozina egy időre búcsút intett a Reggelinek, hiszen február közepén eljött a vakáció ideje, és elutazott egy kicsit, hogy kipihenje magát. Meg sem áll Costa Ricáig, ahol azonnal belevetette magát a gasztro-élvezetekbe. Ez persze sokszor a mumusa is, hiszen miután mindent ki akar próbálni, sokszor felmerül a kérdés: de ki bírja majd mindezt megenni?

Ráadásul az utazás alatt szinte egyáltalán nem evett húst. Főleg a halakra, a zöldségekre és a gyümölcsökre koncentrált, de mindenkit megnyugtatott, nem lett vega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rozina Wossala (@rozinawossala) on

„Nagyon sok ❤️ mindenkinek otthon Costa Rica-ról, ma van az utolsó napunk itt, elképesztő mennyi mindent adott ez a út. Várom, hogy otthon legyek és feltöltődve folytassam a munkát…” – írta ki az Instán.

Felismertétek volna Rozinát ezen a fotón a „baromi büdi agyag” maszk alatt?

Persze, nem ő az egyetlen, aki az utazás szerelmese: Fördős Zé vagy éppen Lakatos Márk is rengeteg utat tudhat már maga mögött. Nézzétek meg itt a Fókusz riportját!