A Barátok közt színészei nagyon sok időt töltenek egymással a forgatásokon, és így elkerülhetetlen, hogy ne alakuljon ki közöttük szimpátia. A Story Extrának erről meséltek őszintén a sorozat szereplői.

A kedvenceink szinte össze vannak zárva, mikor forog a kamera, így nem is csoda, hogy életre szóló barátságok szövődnek. Ne menjünk messzire, ugyanis Várkonyi András és Tihanyi Tóth Csaba idestova 20 éve ugratja egymást.

„20 éve mi össze vagyunk zárva egy öltözőbe, és össze vagyunk zárva rengeteg jelenetben. Az életem nagy részét a Vili bácsival töltöm” – súgta meg Tihanyi Tóth Csaba.


De Mérai Kata egyik kedvenc kollégája, Domokos László, akivel szinte minden egyes nap forgat, hiszen a sorozatban férj és feleséget játszanak.

„Iszonyatosan energiabomba, folyamatosan mászkál és beszél, és mégis imádom!” – mondta a színésznő.


Józan Laci már többször is nyilatkozta, hogy Kiss Ramónával nemcsak a Mátyás király téren voltak barátságban, hanem a való életben is, és a Barátok közt Tóbiását megviselte, hogy a színésznő úgy döntött, kiszáll a sorozatból. A Vígszínház színésze természetesen büszke volt Ramira, de még így is nehéz volt az elválás.

Ha kíváncsi vagy arra, Varga Izabellának és Várkonyi Andrásnak ki a kedvenc kollégája, kattints a videóra!

forrás/képek: Story Extra, Instagram