Azt nem tudhatjuk, hogy a szavazók mit szeretnek a leginkább a Story Extra versenyének jelöltjeiben, azt azonban igen, hogy ők maguk miként vélekednek a kérdésről. Vajon mit szeretnek a legjobban saját magukban?

Holnap kiderül, hogy a legsármosabb Dombi után ki lesz a legvonzóbb magyar nő, hiszen még van egy kis időtök szavazni a legszexibb hölgyekre. Na de ők mit gondolnak magukról?

Nagy Alexandra szépségét nem egyszer csodálhattuk már meg, így a Barátok közt színésznője a „meleg, barna boci szemeit„ és a „fergeteges humorérzékét” emelte ki. Ugye ti is szeretitek azokat a szemeket?

Peller Anna a hajzuhatagát részesíti előnyben, hiszen a kunkor és az egyenes frizura is jól áll neki. Így az sem véletlen, hogy a Reggeli házigazdája a nyolcvanas években is sorra hódította volna meg a férfiakat.

 

A post shared by Rozina Wossala (@rozinawossala) on

Mi a helyzet az Oltári csajok táján? A legfiatalabb Erdész lány a genetikáját szereti a legjobban magában, hiszen anyukája és nagymamája is a mai napig fiatalosak, így ő is reméli, hogy vele sem lesz ez másképpen.

Nézzétek meg ti is a Story Extra riportját, amiben azt is megtudhatjátok, hogy Iszak Eszti, Róka Adrienne és Gubás Gabi hogyan vélekednek a kérdésről. Ne feledjétek, holnapig még tudtok szavazni!