A 2016-os X-Faktor tehetségei elárulták, kire tekintenek példaképként, és kik azok, akire igazán felnéznek.

Lássuk, kik inspirálják az X-Faktor sztárjait!

A The Crossroads frontembere, Szeleczki Dávid testvérét, Ádámot tekinti példaképnek. Amíg a srácok fiatalok voltak, Dávid anyukája sokat dolgozott, így rengetegszer bátyja vigyázott rá.

A fiatal énekes azt nem árulta el, hogy vagányságát is bátyjától tanulta-e, de van egy olyan érzésünk, hogy az idősebb Szeleczki fiú adott néhány leckét kisöccsének.

 

 

Az X-Faktor harmadik helyezettje, Gorbunov Dmitrij egy német íróért rajong, aki nem más, mint Herrmann Hesse.

Bár Dmitrij imádja az irodalmat, természetesen a zenéért is rajong, példaképe pedig nem más, mint a Queen énekese, Freddie Mercury. Bár Dmitrij az élő showk alatt nem énekelt egyetlen Queen slágert sem, a Take That slágerével meghódított néhány női szivet.

 

 

Vince Aliz Liza sok emberre felnéz, azonban kifejezett példaképe nincs. Ilyen Maryl Streep, Paul McCartney,Melanie Martinez, magyar vonatkozásban pedig Alföldi Róbert, Beck Zoli és Presser Gábor.

 

 

Fejes Szandinak két példaképe is van, az egyik az édesanyja, akitől rengeteg mindent tanult, a másik pedig a Piramis egykori énekese, Révész Sándor.

Szandi nemcsak értük, de Beyoncéért, Aretha Franklinért és Jennifer Hudsonért is odáig van.

 

 

Az X-Faktor győztesének, Opitz Barbinak nem más, mint Shakira a legnagyobb példaképe, aki külsőre is hajaz. Barbi szerint Christina Aguilera a világ legjobb énekesnője, így nem csoda, hogy az X-Faktor Fináléjában épp egy Aguliera számmal kápráztatta el a nézőket.