Az énekesnek fontos a környezettudatosság, és évek óta arra törekszik, hogy népszerűsítse ezt a szemléletet. A Story Extrának pedig most elárulta, hogy a rengeteg elfoglaltsága mellett mégis hogyan kivitelezi mindezt.

Az X-Faktor mentora nem titkolja, hogy az évnek ebben az időszakában rendkívül elfoglalt, de még így sem enged abból a szemléletből, hogy ilyenkor is környezettudatos legyen. Az énekes elárulta, hogy az „odafigyelést” például kezdhetjük a karácsonyfa kiválasztásával: egyáltalán nem kell lemondani az élő fenyőről, csak olyat kell találnunk, ami nem csökkenti a fák számát, hanem segít megóvni azokat.

„Anyuéknál műfenyő van, viszont mi az elmúlt években rászoktunk Angélával, hogy mi is szeretnénk karácsonyt, karácsonyfát. És jó lenne, ha élő lenne, és úgy döntöttünk, hogy földlabdás fát vásárolunk” – árulta el Peti.
 

Nemcsak a karácsonyfa kiválasztásánál fontos Peti számára, hogy óvja a környezetet. Pár évvel ezelőtt a családja ajándékozási szokásait is megváltoztatták.

Ha kíváncsi vagy arra, mit szeretnek egymásnak ajándékozni Puskás Petiék, és arra, hogy az énekesnek miért fontos jótékonykodni, nézd meg a Story Extra videóját!

Habár Petinek már nincs mentoráltja az X-Faktorban, de ennek ellenére most szombaton, az ő döntésén is múlik majd, hogy kinek folytatódhat a verseny. Ne feledd, szombaton jön az Elődöntő: 20:00-kor az RTL Klub műsorán.