A Cápák között gyönyörű műsorvezetője elárulta, hogy mi az, amit kismamaként sem bír abbahagyni.

Tavaly novemberben jelentette be a Cápák között műsorvezetője, hogy babát vár. Azóta eltelt pár hónap, és ahogy a fotókon is látni lehet, a híres kismamának szépen gömbölyödik a pocakja.

Lilu elárulta, mi az, amiről áldott állapotban sem bír lemondani!
 

 

Mint ilyenkor lenni szokott, Lilu is rengeteg tanácsot kapott már arról, hogy mi az, amit csinálhat, illetve mi az, amit nem. A műsorvezető a közösségi oldalán mesélt erről, sőt, elárulta, hogy ő például a mozgásról nem tud lemondani.

 „Rengeteg tanácsot kapok, hogy mit csináljak, illetve mit ne csináljak ebben az időszakban. Egy valamiről viszont tényleg nem tudok lemondani, ez pedig a mozgás. Amikor csak jólesik, most is edzem, vagy sétálok. (…)” – árulta el Lilu a közösségi oldalán.
 

Lilu elárulta, mi az, amiről áldott állapotban sem bír lemondani!
 

 

A kismama remek formában van, nagyon jól érzi magát a bőrében, és mint kiderült, eszébe sem jutott, hogy ne vállalja el a Cápák között felkérést. A műsor forgatása alatt csak egyetlen dolog volt, ami nem esett jól Lilunak, az pedig nem volt más, mint a tűsarkú.

Ha kíváncsi vagy az izgalmas showműsor következő részére, melyben a pénzügyi világ valódi sztárjai döntenek emberek sorsáról, akkor nézd meg az előzetest!

Forrás/képek: Facebook