Még mindig kiráz minket a hideg, ha a döntés pillanatára gondolunk. Mikor kimondták Opitz Barbi nevét az egyik szemünk nevetett, a másik sírt. Na, de ne szomorkodjunk, ugyanis a 2016-os X-Faktor második helyezettje szépen szövögeti újévi terveit.

Több hónapon keresztül izgultunk értük, egyszerűen a szívünkhöz nőttek az énekesek, csakúgy, mint a mentorok. Nem is csoda, hiszen a tavalyi tehetségkutató az érzelmekről szólt. Az ítészek sem bírták visszafojtani a fel-feltörő érzéseiket egy-egy előadás hallatán. Így járt Gáspár Laci is, mikor ByeAlex csapata, a Ham ko Ham Gergely Robi számát adta elő, az énekes teljesen elérzékenyült, ugyanis ez a dal az édesapja emlékét idézte fel benne. 

A X-Faktor mindent eldöntő estéjén a feszültség teljesen átjárta a stúdiót, a versenyzők szinte összeomlottak. Opitz Barbi első produkciója után roppant össze, de annyira, hogy majdnem feladta az egészet.

Az egyik legfiatalabb énekesnek, Mata Ricsinek is adódtak gondjai. A megmérettetéssel járó terhet ő is nehezen viselte a végén. A Győztes Dal - Csillanj fel című produkciót például nem sikerült úgy elénekelnie, ahogy szerette volna.

A 2016-os X-Faktort végül Opitz Barbi nyerte, de a többi énekes sem érzi magát vesztesnek, hiszen Magyarország egyik legnagyobb tehetségkutatójába bekerülni, sőt eljutni a Fináléig nem kis dolog. Ricsi is jól érzi magát a bőrében, viszont a minap bevallotta, hogy sajnos az egyik nagy álma még nem teljesült. Szilveszter napján osztotta meg közösségi oldalán azt az üzenetet, melyben leírja, mit szeretne a 2017-es évtől.

„Tudjátok, nagyon szeretnék egy saját dalt, amiben meg tudom mutatni önmagamat és azt, hogy milyen az igazi Mata Ricsi. Egyelőre ez az álmom és remélem, beteljesül!!! És ami a legfontosabb, hogy boldog új évet kívánok mindenkinek!! Legyen mindenkinek olyan a 2017-es év, amilyet szeretne!!! Puszi mindenkinek!!” 
 

forrás/képek: Facebook