Nem egyeznek Edu és felesége elképzelései a gyerek szokásainak kialakításában, így történhetett meg, hogy a kisfiú máris be lett avatva az Elemi ösztön történetébe.

Mit titkolt eddig Tóth Edu a felesége elől?

Tóth Edu, a Showder Klub dadogó humoristája ezúttal is kiaknázta a beszédhibájából eredő poénokat. Egyszer az is megesett vele, hogy egy újságíró rákérdezett, milyen tanácsokat adna a többi dadogással küzdő embernek?

„Legfontosabb, hogy a szinonimákat alkalmazzuk, nem kérek egy ppppaninit, hanem egy mmmelegszendvicset” – mondta Tóth Edu önálló estjén, az Azonnal műhely előadásán.

Kiderült, hogyan boldogult a 90-es évek mobilos szokásával, a 3 mp ingyen hívással és eljátszott a gondolattal, milyen lenne egy színházi előadás egy dadogó színésszel. Majd előjött a fiatal szülők egyik kedvenc témája, a gyereknevelés.

„Amikor a gyerek felkel, a feleségeddel egy vadnyugati párbajba csöppensz. Amelyikünk előbb megmozdul, az megy ki” – árulta el Tóth Edu a trükköt arról, ki hogyan próbálja megúszni az éjszakai felkelést? Az adásban egy titkot is elárult a feleségének arról, hogyan telnek az esték a gyerekkel, ha ő nincs otthon.

Ha szeretnél még több poént, katt a videóra!