Az Anikó Show műsorvezetője úgy tűnik, hogy révbe ért. Most először mesélt új kapcsolatáról és a meglepő részletről, amire még ő sem számított a párválasztásnál.

Egyedülálló anyukaként randizni nem egyszerű dolog. Anikó jól tudja ezt, hiszen kisfia mellett neki is kétszer meg kellett gondolnia, kivel is köti össze az életét, sőt a családja életét.

Rengeteg kérdés felmerül ilyenkor egy édesanyában: mikor jön el az az idő, amikor bemutathatja őket egymásnak? És egyáltalán, hogyan szakíthat rá időt, hogy a munka és a gyereknevelés mellett randizgasson? Fontos és nehezen megválaszolható kérdések ezek, de az élet valahogyan mindig kialakítja az utat.

Anikónak szerencséje van, hiszen a Fókusznak elmesélte: végre azt érzi, hogy minden tökéletes egyensúlyban van az életében. Pláne most, hiszen ismét rátalált a szerelem, aki akár még a nagy Ő is lehet.

De ki lehet a titokzatos férfi? A műsorvezető ezt nem árulta el, de egy-két apróság azért kiderült párjáról: például az, hogy neki is van egy gyermeke. Anikó sosem gondolta volna, hogy egyszer majd egy kisgyerekes apukával köti össze az életét, de rájött, ez a legjobb, ami történhetett. Pláne, hogy a kicsik nagyon egymásra találtak.

„Azt gondolom, hogy jelen pillanatban kiegyensúlyozott az életem!”
 

Kíváncsiak vagytok, hogyan mesélt hosszabban szerelméről, a párválasztásról és az anyaságról? Akkor nézd meg itt a Fókusz Plusz extra videóját!