A 21. században már nem csak a nők privilégiuma a szépészeti beavatkozás. Egyre több férfi dönt úgy, hogy harcba száll az idő vas fogával.

Neked bejönnek a piperkőc férfiak?

Pár évvel ezelőtt szinte elképzelhetetlen lett volna, mostanra viszont már a férfiak is egymásnak adják a kilincset a plasztikai sebésznél. A vágyott alak vagy éppen arc elérése mára csupán pénz, - na és persze ízlés kérdésévé vált.

Amikor egy pasi ad magára, és mondjuk a ráncait eltünteti, szerintem abban semmi ördögtől való nincs. (...) Lehet, hogy külső szemmel azt sugallom, hogy nekem csak a testem a fontos, de aki ismer, és hallja a nyilatkozataimat, az pontosan tudja, hogy ép testben ép lélek – ezt vallom.

 

- árulta el Pintér Tenya, akinek színészként fontos, hogy tökéletesen nézzen ki minden tekintetben. Azt is bevallotta, hogy ugyan még nem botoxoltatta magát, de 44 évesen már elgondolkodott rajta, hogy hogyan tudna fiatal maradni, hiszen a napon való rengeteg lovaglás és az éjszakai élet megviselte az ő bőrét is.

 

Korábban a ValóVilág powered by Big Brother győztese, VV Soma válallkozott arra, hogy kirpóbál néhány kimondottan nőknek szánt szépészeti beavatkozást, ugyanis - saját bevallása szerint - szereti, ha szép a keze, a körme és a teste.

 

De vajon mire kell figyelnük a férfiaknak, ha ilyen jellegű változtatásoknak teszik ki külsejüket? Az biztos, hogy jobban kell ügyelni az ő esetükben, mint a nőknél - árulta el dr. Krasznai Zsolt, plasztikai sebész. Íme az oka:

 

De az biztos, hogy a piperkőcségben is meg lehet találni az egyenysúlyt. Ha egy férfi erre törekszik, kimondottan vonzóvá válhat a nők számára. Szavazz, neked bejönnek azok a férfiak, akik rengeteg időt és energiát fektetnek a megjelenésükbe?