Végre beköszöntött a várva várt nyár! Ilyenkor a csajoknál központi téma, hogy milyen fürdőruhát válasszanak, a pasik pedig nemcsak a bikinikben, de a formás idomokban is gyönyörködhetnek. Most nézzük, miben forrósítják fel a hangulatot a sztárok!

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja, ÉNB Zsófi mostanában leginkább a lemezeket pörgeti, egy igazán különleges fazonú fürdőruhát választott, és szerencsére meg is osztotta közösségi oldalán.

Nyári sztár bikinimustra
 


Kovács Dóri, alias Dj doTi nemrégiben a Farmon mutatta meg formás idomait, ugyanis egy napra ő is beköltözött a tanyára, hogy a döntős Cintiát mentorálja.


Nézd meg a videót!

A Farm csinos műsorvezetője sajnos idén még nem mutatta meg, hogy milyen bikinit választott, viszont a tavalyi darab is nagyon jól állt Nádai Anikónak.
Nyári sztár bikinimustra
 

Tücsin viszont kétfélét is megcsodálhattak a rajongók. Először feketében pózolt egy dinnye társaságában, majd egy türkizkékben varázsolt szivárványt magának.

Nyári sztár bikinimustra
 


Emlékszel még, hogy mit keresett ÉNB Lali a szexi műsorvezető szoknyája alatt? És hogy milyen vallomást tette játékostársának a Gyertek át szombat este! című műsorban?

 

Horváth Éva szintén többet is megosztott követőivel Instagram oldalán. Mivel nem tudtunk dönteni, melyik a jobb, mi is kettőt mutatunk.

Nyári sztár bikinimustra
 


Nézd meg a videót is, amiből kiderül, milyen pikánst megjegyzést tett Éváról Szabó Zsófi!

 

Bódi Sylvinek már-már mindennapi viseletté vált bikinije, ugyanis szinte állandóan a vízben vagy a szörfdeszkán van. Teljesen mindegy, hogy milyen fazont választ, neki bármelyik jól áll…

Kattints a képre a pikáns fotóért!

Nyári sztár bikinimustra
 


forrás: Instagram