Hatalmas kommentháborút indított el Britney Spears nemrég posztolt fotója. A rajongók szerint az énekesnő manipulált képpel villog az Instagramon. Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy a popsztár csodálatosan néz ki!

Ön szerint is kamu Britney Spears szexi alakja?

Britney Spears mostanában a legjobb formáját hozza. A harmincnégy éves énekesnőt gyakran szapulják azzal, hogy koránt sincs olyan formában, mint fénykorában. Az Instagramon közzétett fotói viszont nem erről tesznek tanúbizonyságot.

Az énekesnő újabb Las Vegas-i koncertjéhez érkezett, ám a folyamatos fellépései cseppet sem ártottak a popsztár külsejének. Britney Spears szexibb mint valaha.

De vajon mennyire hitelesek Britney fotói? Miután a popsztár posztolta a képet rajongók ezrei estek az énekesnő torkának, azzal vádolva őt, hogy manipulált képet posztolt. Erre bizonyitékként a medence szélét hozták fel, ami egyértelműen hiányzik a képről, amint az a fenti képünkön is jól látszik.

Ha kamu a fotó, ha nem, az énekesnő posztjai alapján nagyon úgy fest, hogy Britney már túllendült korábbi mély lelki válságán, büszkén neveli gyermekeit, újra megnőtt szőke tincseivel és miniruhájával pedig ismét gyönyörűen fest.
 

 

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on

 
 
 

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on

 

  Kíváncsi vagy, hogyan táncol Britney a tengerparton? Kattints a képünkre!

Ön szerint is kamu Britney Spears szexi alakja?

Fotó: Instagram