Rajongói nagy örömére, Tücsi dögösebbnél dögösebb fotókat oszt meg magáról közösségi oldalain. Most amellett, hogy megmutatta fantasztikus alakját, új szerepben is kipróbálhatta magát!

Pályát tévesztett a gyönyörű műsorvezető?

A Sport Klub műsorvezetője  munkája mellett, közösségi oldalaira is komoly gondot fordít. Divatfotókat, fontosabb életeseményeket is megoszt követőivel, sőt olykor szuperszexi alakját is megvillantja!

Legutóbb azonban egy különleges szerepben is kipróbálta magát, ugyanis Baywatch lánynak állt. Legalább is szeretett volna… Rajongóinak ugyanis feltette a kérdést:

„Szerintetek felvennének vízimentőnek?”

Pályát tévesztett a gyönyörű műsorvezető?
 


Természetesen csak viccelt a gyönyörű modell, hiszen imádott munkájáról nem mondana le. Foglalkozása mellett azonban van még egy dolog, amit talán még jobban szeret. Mégpedig a fürdőruhákat! Össze válogattunk nektek egy sorozatot, ahol Tücsi különböző ruhadarabokban mutatja meg fantasztikus idomait!

Pályát tévesztett a gyönyörű műsorvezető?
 


Ha már a szexi daraboknál tartunk, a Fókusz utána járt, hogy a Balaton Soundon milyen is volt a fürdőruha felhozatal! Létezik olyan, hogy mikrokini, és olyan is van, hogy mellszellő. És az is kiderült, hogy a fiúk többsége nem nagyon örül, hogy az egyberészes darabok egyre népszerűbbek.

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

Képek: Facebook