Bár Mikikét egy kontinens választja el szeretett feleségétől, Annának egy pillanatig sem kell csüggednie, hiszen a húga mindenben ott áll mellette!

Peller Mariann elárulta: ő ilyenkor a “Miki-pótlék” Anna számára, és megtesz mindent, hogy a mindennapi nehézségeken átsegítse nővérét. A lelki támasz mellett még a Reggeliben is „kisegíti” testvérét, ugyanis már több alkalommal is együtt köszöntötték az ébredőket. Ráadásul Anna nem is tudott húga érkezéséről, és alig hitt a szemének, mikor Mariann besétált mellé a stúdióba:

„Ennél nagyobb csodát, minthogy a húgommal együtt ülhetek a házigazdaszékben, elképzelni sem tudtam volna. Ő egy igazi ajándék számomra!” – mesélte Anna a Story Extrának.

Nem véletlen hát, hogy Anna és Mariann között irigylésre méltó az összhang, hiszen még a közösen töltött reggelek dacára is képesek naponta többször beszélni egymással telefonon. Ahogyan ők fogalmaznak: igazi majomtestvérek!

Mikike 15 nap után búcsúzott a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyétől, de Mariann szerint nővére hősiesen viselte szeretett férje távollétét. Miki viszont nehezebben élte meg a dzsungellétet, és többször is elérzékenyült:

A Nyerő párosnak már nem kell sokat várnia, hogy újra megölelhesse egymást, hiszen Miki hamarosan hazatér a dzsungelből! A Peller-nővérek rajongói pedig ne búslakodjanak, hiszen még biztosan láthatják kedvenc testvérpárukat a Reggeliben!  

Nézd meg te is a Story Extra riportját, ahol azt is megtudhatod, hogy ki volt az a Brúnó, aki komoly féltékenységet okozott a nővérek életében: