Peller Mariann, Risztov Évi és Király Peti lettek a gasztro reality legjobb három versenyzője. A Finálé előtt ráadásul kapnak egy kis erősítést is.

A Konyhafőnök VIP dobogósai a szeretteikkel főznek!

Panyik Anita kiesése után Sárközi Ákos versenyzői kerültek fölénybe a verseny utolsó előtti napján. A TOP 3, vagyis a három legjobb azonban ma nemcsak egyedül bizonyít majd a konyhában, hiszen egy feladat erejéig családtagjaik is csatlakoznak hozzájuk, hogy két fős csapatokat alkotva brillírozzanak.

Király Peti kislányával, Lilivel pörög majd a konyhában, akiről kiderült, hogy otthonosan mozog a palacsinták világában, sőt megsúgta azt is, hogy apukájával sokkal lazábban tudnak alkotni a konyhában, mint édesanyjával.

Risztov Évi édesanyjával főz majd, aki állítása szerint még nála is gyorsabban pörög, ha főzésről van szó. De vajon mi lehet anyukája titka, aki az egyedüli ember, aki mellett Évi képes lelazulni.

Peller Mariann egy ex-döntőst tudhat majd maga mellett a pultban, hiszen tesójával, Annával mutatják meg, milyen is az igazi Peller virtus. A küzdelem előtt nemcsak erről meséltek, de még azt is elárulták: bizony, a Michelin-csillagos séfeket már az illatukról megismerik!

Ne felejtsétek el, hogy ma este 19:00-kor jön a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája utolsó előtti csatája!