A Séf rendkívüli lehetőséget adott A Konyhafőnök Junior két gyerkőcének: kipróbálhatták magukat Michelin-csillagos étterme konyhájában! Kíváncsi vagy, kik voltak azok? Eláruljuk!

Sárközi Ákos visszautasíthatatlan ajánlatot adott a kicsiknek!

Sárközi Ákos mindig is készségesen segít a gyerkőcökön, ha éppen bajba kerülnek, mégis olyannyira elbűvölték a szakácspalánták, hogy úgy gondolta: lehetőséget ad a Konyhafőnök Junior két lurkójának, Annának és Bencének. A két gyerkőc nem máshol, mint a Borkonyhán látogatta meg a Séfet, aki egyből bedobta őket a mélyvízbe.

A gyerekek lelkesen vágtak bele a feladatba, és bizony megtapasztalhatták, mi is az a „sárközis-szigor”, viszont ennek ellenére nem kellett félteni őket: csont nélkül vették az akadályt!

A Séf annyira elégedett volt az ifjoncok munkájával, hogy akár magukra is hagyná őket a konyhában, hiszen ők a „kisujjukból kiráznának” egy sült csirkét, vagy éppen egy macarone-t.

Ákos állítása szerint olyan jól sikerült a különös desszertjük, hogy ebbe bizony Fördős Zé sem tudna belekötni!

Ha kíváncsi vagy, mit alkottak Annáék a Borkonyhán, lesd meg a Story Extra riportját:

A Michelin-csillagos séf elárulta: hivatása részének érzi, hogy tanítsa a következő generációt, és megmutassa nekik a szakma fortélyait. Szigorúan, mégis vajszívűen bánt a kicsikkel, hiszen tudjuk jól: ő a legcukibb apuka a világon!

Ne feledd: A Konyhafőnök Junior minden este 20:30-kor rajtol az RTLII-n, és hamarosan A Konyhafőnök VIP második évada is kezdetét veszi!