Idén is kiadta éves listáját a Forbes magazin a legértékesebb magyar celebekről. A győztes Sebestyén Balázs három hellyel jutott feljebb a tavalyi évhez képest, de vajon kiket előzött meg?

Sebestyén Balázs hivatalosan is lenyomta Istenes Bencét!

Az RTL klub műsorvezetője Facebook oldalán osztotta meg a hírt, miszerint ő lett az idei év legmagasabb értékűre becsült hírességévé. Persze, most sem hagyhatta ki a lehetőséget, hogy egy kicsit odacsípjen a rangsor más helyezettjeinek:

"Na, mire keltem ma reggel! Egy kis egotrip...Szóljatok légyszi a Majkának , ne őrjöngjön nagyon!! Szeretlek haver, nálam Te vagy a második!"

 

A listát elkészítő Forbes magazin negyedik esztendeje összesíti a hirdető cégek számára legnagyobb értékkel bíró személyeket. A rangsort a pénztermelő képesség, a tartalmasság és a profizmus mellett a közösségi médián belüli aktivitás összevetésével állította össze szakemberek csapata, illetve az NRC kutatócég, akik online kutatásokkal a sztárok ismertségét, hitelességét és kedveltségét mérték fel.

Sebestyén Balázs az elérhető 800 pontból 625-öt ért el, ezzel három helyet javítva a tavalyi teljesítményén. A hivatalos indoklásban kiemelték, hogy az RTL Klub vezető arca megválogatja, mihez adja a nevét, illetve „nem pusztán a szerepléseivel kíván maradandót alkotni, hanem a munkája, a műsorkészítés által.”. Ugyan jelenleg szabadságát tölti a műsorvezető, az RTL nemrég indult új csatornáján, az RTL Gold-on, számos közönségkedvenc műsora visszanézhető.

 

Lenyűgöző teljesítményével olyan sztárokat sikerült megelőznie Balázsnak, mint a szupermodell Palvin Barbi, az X-faktor legújabb mentora, Radics Gigi, vagy a Survivor műsorvezetője, Istenes Bence. Bence és Sebestyén Balázs mindig is sokat csipkelődtek, de a két sztárműsorvezető nincs rossz viszonyban egymással, legutóbb például a Gyertek át című műsorban ment köztük egy kis humoros adok-kapok.

 

A rangsoroláskor sokat nyomott a latba a közösségi médiaszereplés is, Balázsnak 397 ezer követője van Facebookon, és további 137 ezer Instagramon. A rádiós és tv-s személyiség ráadásul ki is használja ismertségét, nem olyan rég például nyaralása alatt kért segítséget egy beteg kisgyerek számára Facebook oldalán. Nem véletlen, hogy őt is meghatotta a kis Viktorka története, hiszen Balázs is kétgyermekes családapa.

Feleségéről, és kisfiairól egyébként nem sokat posztol, jobb szereti távoltartani a magánéletét a médiától. Nem olyan régen azért mégis megosztott egy képet feleségéről, Horváth Viktóriáról, akivel nyolcadik házassági évfordulójukat ünnepelték a nyár elején.

 

És ha már évfordulók: Balázs nem olyan régen ünnepelte kereken negyvenedik születésnapját, melynek apropójából rádiós munkatársai ötletes ajándékkal lepték meg, szembesítették egyik legnagyobb félelmével, egy bohóccal. A vicces meglepetésről, illetve arról, hogy mit érez a műsorvezető most, hogy betöltötte a negyedik X-et, a Fókusz készített riportot.

 

Forrás: Facebook