A Barátok közt színésze és szerelme, Berni Vasvári Vivienéknél jártak vendégségben, ahol belekóstoltak egy kicsit, milyenek is lesznek majd szülőként.

A pár nemrég jelentette be, hogy idén nyáron tartják majd meg az esküvőjüket és tőlük megszokottan egy igazán őszinte és érzelmes posztban mesélték el a nagy napuk történetét.

A Nyerő Páros résztvevői nemrég egykori versenytársaiknál, Vasvári Vivinél és Fecsónál jártak vendégsében, ahol Solti Ádámról kiderült valami: ha apuka lesz, tutira semmire sem mond majd nemet a gyerekeinek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Solti Ádám (@soltiadam) on

Vivi nagylánya, Ariana megkérte Ádámot, hogy álljon neki modellt – így esett, hogy a színészt kifestette a kislány, sőt még ékszerekkel is feldíszítette:

„Nem tudom mi lesz, ha lányom lesz, de egy biztos: egyszerűen nem tudok nemet mondani 🤣” – írta ki Ádám az Instagramon.


A cuki pillanatról persze menyasszonya, Berni is megemlékezett egy posztban:

„Vasvári Vivien kislánya, Ariana kezelésébe vette Ádámot! Még a körme is ki lett festve ..😂👏🏻 Azt hiszem, mi kislányos szülők lennénk😅❤️ #happinessisallaround #loveyoutothemoonandback #funny #girly” – írta ki.

Ádám és Berni régóta küzdenek már azért, hogy közös babájuk lehessen, ráadásul személyes küzdelmük történetét a rajongóikkal is megosztották.