Az énekesnőt imádjuk a hangja, az alakja, de legfőképp a hatalmas szíve miatt. Most sem csalódtunk benne, óriási dolog történt az egyik fellépésén.

Már maga a tény, hogy egy Beyoncé koncerten vagyunk, már attól borsódzik a hátunk... Nos, múlt hét szombaton valószínű minden rajongó álmát felülmúlta az az esemény, mely félbeszakította a popsztár koncertjét.

 

Egy pillanat... on

A Single Ladies című nagysikerű sláger után Beyoncé leállítatta a zenét, és úgy tett, mintha valakit fel akarna hívni a színpadra. Pár perccel később az énekesnő mellett megjelent John Silver, akiről tudni kell, hogy a díva csapatába tartozik, és mindenféle előjel nélkül kiállt a közönség elé, és megkérte az egyik gyönyörű táncoslány kezét. Ashley Everett könnyeivel küszködött, de természetesen igent mondott a lánykérésre.

Ahogy a videóból is kiderült, a közönség üdvrivalgásba kezdett és még annak is megjött a kedve házasodni, aki eddig nem is gondolt rá.

Sosem találod ki, mi történt Beyoncé egyik koncertjén!
 


A művésznő egyébként most ünnepelte 35. születésnapját. A parti hatalmasat szólt, és ott volt a celebvilág apraja-nagyja. Közben azt se felejtsük el, hogy az énekesnő karrierje szépen ível felfelé, legutóbb az MTV díjátadón tarolt.

Kattints a videóra! 

forrás/képek: Cosmopolitan, Instagram