A Showder Klub humoristája búcsút intett a fővárosnak és Jászfényszarura költözött, ezzel a történettel kezdődik Bye bye Budapest című önálló estje.

Szobácsi Gergő szerint Orbán újfajta szexuális fantáziákat indít be

Szobácsi 33 év panelrabság után költözött Jászfényszarura, eladta budapesti lakását és végtörlesztett, nincs már lakáshitele, de fizettettek vele 4500 Ft hűségfeloldási díjat, amit a humorista a párkapcsolatokban is bevezetne.

„Bemutatnám Pistikét meg Klárikát, a két szerelemgyerekünket, meg hát itt van Emese, akinek a tetőteret köszönhetjük” – mondta Szobácsi Gergő a Showder Klub bemutatja legutóbbi adásában, a Bye bye Budapestben. Szobácsi a kormány CSOK-programját vette célba több alkalommal is önálló estjén, ami miatt a párok nemi élete szerinte gyökeresen megváltozik.

„Mindig van, amivel hülyítik az embereket, most 20 millió forintért szexel a fél ország” – mondta Szobácsi. Úgy gondolja, ez felforgatja a páros szexuális életét, mert a magyar embernek most ennyi pénzt kell felajánlani, hogy lefeküdjön a feleségével, a terhességi teszteken található csíkokat pedig lecserélné Jackpot feliratra. Szeretnél még többet hallani? Katt a videóra!

Ha megnéznéd a Showder Klub bemutatja teljes adását, katt ide!

Ne feledd, mostantól Showder Klub minden vasárnap este 21 órától az RTL II-n!