A gyönyörű mentor stílust váltott és új megjelenésétől mindenkinek tátva marad a szája! A mostantól Totova néven futó énekesnő szereti az extrém megjelenésű ruhadarabokat és kiegészítőket, ám a változás nemcsak a külsejét érinti.

Tóth Gabi fantasztikus átalakulása!

Tóth Gabi mindig is szerettet megújulni. Egy biztos, bármilyen stílust is öltsön magára, neki minden jól áll. A mentor sok változáson ment keresztül, ám talán a legextrémebbnek a Totova project mondható. De beszéljenek helyettünk a képek:

Nemrég még szőke dívaként kápráztatta el a nézőket az X-Faktor mentoraként.

Tóth Gabi fantasztikus átalakulása!
 


Most azonban ismét visszatért a régebbi hajszínéhez, a barnához. Ám ez nem minden. 

Tóth Gabi fantasztikus átalakulása!
 


A különleges autentikus jellegű ékszerek csodásan állnak a művésznőn, a vadító, fémhatású smink pedig még inkább kiemeli a tekintetet.

Tóth Gabi fantasztikus átalakulása!
 


A Comet gálán debütált először Totovaként az énekesnő, sőt, legújabb dalát is előadta a nagyérdeműnek. Első száma pedig ebben a formációban a Hosszú idők, melyet Freddie Shumannal és Lotfi Begivel közösen alkottak meg. Rajongói itt hallhatták először, hogy zenei stílusa is megváltozott. Közösségi oldalán őszintén vallott az átalakulásról:


"Mindig is fontos volt nekem, hogy a magyar népi hagyományainkat, megőrizzük, életben tartsuk! Én most a zenémen keresztül szeretném vinni tovább azokat az autentikus elemeinket, amire nagyon is büszkének kell lennünk!"


Egyébként jövő héten elérkezünk az X-Faktor fináléjához, ahol Tóth Gabi mentoráltjáért, Opitz Barbiért is izgulhatnak a nézők. A Fókusz két hétig követte a versenyzőket, hogy bemutathassa, milyen pontos beosztás szerint készülnek fel hét közben a nagy szombati megmérettetésre mentoraikkal és a kreatív segítőikkel.

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!


Képek: Facebook