Sokáig ment a találgatás, hogy a pár végül együtt marad-e vagy pedig inkább kitartanak a válás mellett, és három közös gyerek után elválnak útjaik. Februárban minden eldőlt, most egy amerikai lap mégis hazugságokat terjeszt a színésznőről.

Tovább dagad a Ben Affleck-Jennifer Garner körüli botrány?

Valószínűleg már Jennifer Garnernek van a leginkább elege ebből az egész válási huzavonából, hiszen háromgyerekes édesanyaként már biztosan szeretne tovább lépni az egészen és békésen élni az életét. A jó viszony amúgy is megmaradt Ben Affleck-kel, hiszen a februárban hivatalosan is kimondott válásuk után is együtt viszik nyaralni a gyerekeiket.

Tehát látszólag minden rendben van, a felek megnyugodtak, továbbléptek.

Most egy amerikai lap mégis úgy tett, mintha a színésznő éppen nekik öntötte volna ki a szívét a válásával kapcsolatban, – többek között – a következőket jelentették meg:

„Jennifer Garner még nem áll készen a randizásra”

„Ben Affleck volt élete szerelme”


Jennifert egyszer sem idézik a cikkben, hiszen egy közeli forrásra hivatkoznak az összeállításukban. A színésznő mégis felháborodott a címlapon, ami első ránézésre teljesen olyan, mintha egy exkluzív interjú várná a magazinban az olvasókat, külön erre az alkalomra szervezett fotózással… valószínűleg Garner is ezért érezte fontosnak, hogy hozzászóljon a dologhoz.

Többnyire felülemelkedik az ilyen pletykákon, de most jobbnak látta megelőzni, hogy az anyukája és barátnői hívogassák, hogy mi is igaz ebből ez egész sztoriból, ami azt állítja, hogy összetört a szíve.

„Egyáltalán nem nevezném a történteket tragédiának, de engem és a családomat is érinti, és mielőtt az édesanyám baráti köre felhívna, szeretném tisztázni: nem pózoltam ehhez a címlaphoz. Nem vettem részt a cikk elkészítésében és nem is ellenőriztem. És ha már itt tartunk, legyen minden tiszta: van három csodálatos gyermekem és a családom teljes.”


A páros még 2015-ben jelentette, hogy elválnak, 10 év házasság után. Akkoriban rengeteg pletyka keringett, hogy Affleck megcsalta a dadusukkal, de Jennifer kijelentette, hogy rég külön éltek, amikor ez az egész sztori előjött a sajtóban. Nem egy harmadik fél miatt vetettek véget a közös életüknek.

Eleve mindent elmond a fent említett lapról, hogy a februári válás előtt pont ők cikkeztek róla, hogy lehetséges, hogy mégis együtt maradnak… nem így történt.

Kiderült: Jennifer Garnert aztán tényleg nem kell félteni!
 

Forrás: elle.com