Molnár Ferenc Caramel és Szilágyi Szilvi kislányát hétfőn akut limfoid leukémiával diagnosztizálták. Az ALL a legjobban gyógyítható gyermekkori daganatok közé sorolható, a kis Szofi kezelése pedig már el is kezdődött.

Íme a részletek!

Az énekes kedvese a következő sorokat osztotta meg követőivel:

"Borzasztó nehéz leírni e sorokat, de szükségesnek érezzük, nem akarjuk titkolni. Szofit hétfőn, akut limfoid leukémiával diagnosztizálták, a kórházi kezelés azonnal megkezdődött. Ezzel hirtelen belezuhantunk minden szülő leglidércesebb rémálmába. Azt hittem tudom mi a pokol, vagyis sejtettem, de a neheze még csak most jön. Nem tudjuk miért, hogyan, és miért pont velünk történt. Egyelőre felfoghatatlan számunkra. Ugyanakkor száz százalékig biztosak vagyunk benne, hogy kicsi lányunk, életünk értelme hamarosan meggyógyul, és még erősebben és egészségesebben folytatja útját az életben. Kevesen tudják, de a gyermekkori leukémia nagyon jó arányban gyógyítható. Teljesen, minden későbbi következmény nélkül. Nem vagyunk egyedül, és a számtalan pozitív példa erőt ad. Reméljük, a mi példánk is erőt fog adni másoknak. Egyben nyomatékosan kérünk mindenkit; a rajongókat, a sajtót és ismerőseinket is, hogy ne keressenek. Se telefonon, sem írásban, sem pedig személyesen. Nem fogunk válaszolni, a kéretlen látogatókat pedig, bármilyen jó szándékkal is jönnének, el fogjuk utasítani. Tudjuk, hogy mindenki jót akar, de nekünk most az az első, hogy összekapaszkodjunk, és gyermekünket minden erőnkkel segítve átvészeljük az előttünk álló nehéz hónapokat. Szofi lelkét, nyugalmát senki és semmi nem zavarhatja. A férjem és a magam nevében is nagyon szépen köszönöm, hogy ezt megértitek és tiszteletben tartjátok!"
 


Szofira szerda reggel egy műtét várt, ugyanis megkapta a port-katétert, amin keresztül a későbbiekben az injekciókat fogja kapni, ezzel csökkentve a szúrások okozta fájdalmat. A kislány édesanyja a műtét előtt posztolt egy fotót:
 


Csütörtök reggel Szilvi Instagram sztoriján keresztül is értesülhettünk Szofi állapotáról. A reggelit követően folytatódott a kislány kezelése, az anyuka pedig nem győzött hálálkodni annak a véradónak, aki hozzájárult Szofi gyógyulásához:

Újabb fejlemények! Megműtötték Caramel leukémiával diagnosztizált kislányát
 

Mielőbbi gyógyulást kívánunk a kis Szofinak!

Képek forrása: Instagram