Habár a műsor végén Balázs és Lilian úgy döntöttek, folytatják házasságukat, végül mind a négy kapcsolat válással végződött. Ennek ellenére a fiúknak egyáltalán nincs okuk a panaszra!

Válása után találta meg az igazit a Házasság első látásra szereplője

Robi, Balázs, Domokos és Zoli a kamerák előtt, vakon mondták ki a boldogító igent, amit a nászutak követtek, végül pedig az összeköltözéssel is próbára tették kapcsolatukat. A pszichológusok által összeállított párok sokat küzdöttek azért, hogy egymásra találjanak a harminc nap alatt, de végül a szakítást választották mindannyian problémamegoldásként.


Az elvált férjeknek azonban nem kell panaszkodniuk, ugyanis a műsor óta rengetegen ostromolják őket közösségi oldalokon, e-mailben és levél formájában is. Balázs meglepő módon egyelőre még nem találta meg az igazit, akinek komolyak lennének a szándékai, Robi viszont nagyon szerencsésnek mondhatja magát.

 


Kinga exére rátalált a szerelem Ivi személyében. A hölgy saját videoklipje miatt kereste fel a country énekest, ám végül valami mélyebb dolog alakult ki a beszélgetésükből. Robi elárulta, milyen a kapcsolatuk, valamint azt is, hogy milyen szándékai vannak szerelmével a nem is olyan távoli jövőt illetően.

 


De nem csak Robi találta meg a boldogságot! Domokos is komoly ajánlatott kapott, amivel élt is természetesen, sőt úgy tűnik, Zoli hamarosan a megfelelő embert viheti el az Eiffel-torony lábához…