Hihetetlen, de a gyönyörű énekesnő most töltötte be 35. életévét. Az egész celebvilág őt ünnepelte, csak úgy özönlöttek a jókívánságok a Twitteren. De a legnagyobb meglepetést mégis a díva legújabb videója okozta. Íme!

Egyszerűen nem fér a fejünkbe, hogy csinálja a popsztár! Nem látszanak rajta az évek, sőt most van karrierjének csúcsán, nem beszélve arról, sosem volt ennyire csinos az énekesnő. Egyszóval sugárzik belőle a boldogság, az erő, a nő, az anya és az önbizalom. Holott mostanság több pletyka is született arról, hogy házassága Jay Z-vel nem a legjobb időket éli éppen.

 

Egy pillanat... on

A popsztár legújabb, hatodik albuma, a Lemonade igen ütős lett, hiszen olyan komoly témákat dolgoz fel, mint a rasszizmus, és az antiszemitizmus. A koronggal egy időben kijött egy egy órás film/videoklip is, amely a "nők önismeretéhez és gyógyulásához vezető útról" szól. A dalokban a megcsalás és a féltékenység témakör is többször feljön. Vajon innen indultak a híresztelések, hogy a híres rapper megcsalta az énekesnőt?

 

Egy pillanat... on

Beyoncé The 2016 Formation World Tour névre keresztelt turnéja április 27-én rajtolt el Miamiban. A koncerten olyan híres számok is felcsendülnek, mint a Run the World, a 7/11, vagy a Single Ladies.

 

Egy pillanat... on

A művésznő legújabb klipje igazi meglepetés volt a rajongók számára, főleg azért is, mert a díva születésnapján, azaz szeptember negyedikén jelent meg. A Hold Up című dal, csakúgy mint a Sorry, a megcsalás szörnyű tényét dolgozza fel, az abból eredő őrületes fájdalmat és szorongást. A képi világ meg egyenesen lenyűgöző és brutális. Nézzétek:

A szülinapos énekesnőt sokan felköszöntötték tegnap, és nem szűkölködtek a jókívánságokkal sem.

Mariah Carey például egy igen kedves közös képpel kedveskedett Beyoncénak. 

VIGYÁZAT! - Beyoncé új klipje durván sokkolni fog! VIDEÓ!

De Nicki Minaj se maradhatott ki a sorból:

VIGYÁZAT! - Beyoncé új klipje durván sokkolni fog! VIDEÓ!

Az énekesnő profizmusa, tehetsége, alázatossága és kitartása meghozta gyümölcsét. Legutóbb az MTV gálán szinte minden díjat besöpört. Nézd meg, mi történt a zenés eseményen!

 

Kattints a videóra! 

képek:Instagram, Twitter