A büszke apuka közösségi oldalain posztolt közös fotót legkisebb gyermekével. A rajongók teljesen ledöbbentek az egykori valóságshow-hős nem mindennapi képén…

VV Krisztián megmutatta kisfiát!

Azt hihették a tévénézők, hogy már alaposan kiismerték a ValóVilág powered by Big Brotherben feltűnt srácot, de most úgy tűnik, ismét tudott valami újat mutatni.


Az első megdöbbenés akkor érhette a rajongókat, amikor egy különös videót tett közzé, amiben Micivel együtt playbackkel.


Emlékszel még? Kattints a képre, és nézd meg a videót!

VV Krisztián megmutatta kisfiát!
 

 


Azóta sok dolog megváltozott… A Villa szerelmeseinek kapcsolata nemrégiben véget ért, ám úgy tűnik, Krisztián mindent megtesz a felejtésért – a hétvégén Somával és Vivivel bulizott a Balaton Soundon. Sőt, egy furcsa ajánlatot is tett követőinek…


„Dr. Kárszeg úr a nap 24 órájában rendel!” 


- reklámozta a ValóVilág nyolcadik szériájának győztese barátja szolgáltatását.Az újonnan kialakult helyzetet figyelembe véve, eléggé különös, hogy VV Mici is úgy döntött, a fesztiválon ugrik fejest a felejtés tengerébe, ahol bármikor összefuthatott exével.Ám a „legmeglepőbb poszt címet” nem Krisztián felajánlása, és nem is Mici helyszínválasztása kapná, ugyanis az egykori villalakó megmutatta kisfiát!

"Legkisebb fiammal"

 


Forrás: Facebook, Instagram