KERESÉS search-close

:(

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: ":("

Percekkel a szülés után a  kórházi ágyon erőszakoltak meg egy nőt Indiában

A tettest a biztonsági kamerák rögzítették, amint áldozatok után kutat a kórház folyosóin. Végül egy olyan nőre csapott le, aki néhány perccel azelőtt esett át egy császármetszésen. Nem sokkal az incidens után a férfi egy másik egészségügyi intézménybe is megpróbált bejutni.

A szomszédjától lopott, és még a lábnyomait sem tüntette el

A rendőröknek viszonylag könnyű dolguk volt a Polgáron történt betöréssel: az udvaron megtalálták az elkövető lábnyomait, és nem is kellett messzire követni őket, ugyanis a tettes a szomszédban lakott.

A színpadon halt meg az olasz színész, akit a szerepe szerint felakasztottak

Raphael Schumacher múlt szombat óta volt kómában, miután túl élethűre sikerült egy fojtogatós jelenet a darabban, melyben játszott.

Ezeket fogyasztották a leghíresebb sorozatgyilkosok utolsó vacsorájukon!

Ha tudná, hogy a holnapi lesz élete utolsó napja, mit vacsorázna? Ezzel a kérdéssel szerencsére legtöbbünknek nem kell számolnia, az Egyesült Államokban halálraítélt sorozatgyilkosok azonban bármit kérhetnek utoljára. Megdöbbentő kívánságok következnek!

Halott nőkkel reklámozta magát a karateklub

Teljes mértékben kimerítette a kegyeletsértés fogalmát egy svédországi karate klub legújabb reklámfogása.

Nem segítettek az emberek a McDonald's padlóján haldokló mozgássérültnek

A tolókocsijából kizuhanva fuldoklott a félrenyelt ételtől egy 47 éves mozgássérült a gyorsétteremlánc egyik angliai üzletében. A vásárlók perceken keresztül nem vettek tudomást az életveszélyben lévő emberről, mire pedig valaki segíteni próbált rajta, már késő volt.

Nem újraélesztendő! - ezt írta a kórház a beteg papírjára, mivel az Down-kóros volt

Andrew Waters idén májusban hunyt el - családja csak az orvosi papírok utólagos kézhezvételekor tudta meg, hogy a kórház, melyben a férfit kezelték, annak elmeállapotára hivatkozva a nem újraélesztendő páciensek közé sorolta őt. Bár a férfi nem emiatt halt meg, az eset mégis nagy felháborodást váltott ki, a kórház vezetősége pedig bocsánatot kért, amiért megsértette a beteg emberi jogait.

Segítség helyett kirabolták a haldokló embert

A negyven év körüli férfi rosszul lett és összeesett. Három fiatal azonban ahelyett, hogy mentőt hívott volna, ellopta a pénztárcáját és a mobilját, majd a sorsára hagyta.

Négy év alatt negyvenháromezerszer erőszakolták meg ezt a nőt a mexikói emberkereskedők

Tizenkét éves volt, amikor egy férfi elcsalta magával otthonról. Egyenesen Tenancingo városába vitte, a Mexikói emberkereskedelem egyik központjába, ahol az ígért gazdagság helyett a prostitúció várt rá. A 23 éves Karla Jacinto ma az emberkereskedelem felszámolásáért küzd, ezért vállalta, hogy az egész világgal megosztja a történetét.

14 pingvint mészárolt le az éhes róka

Gyászban van a melbourne-i állatkert, ugyanis egy beszabaduló róka gyakorlatilag megsemmisítette a park pingvinállományának felét. Szomorú hír következik.

Kiretusálták a Down-kóros kislányt az iskolai évkönyvből, mert a szülők szerint elrontotta volna a közös képeket

Nehezen tudjuk eldönteni, ki a visszataszítóbb ebből a történetből: a szülők, akik nem akarják a saját gyerekeiket egy beteg kislánnyal egy képen látni, vagy az iskola, amelyik meghajlik egy ilyen kérés előtt!

Darth Vader maszkban, horrorisztikus zenére gyilkolt a svéd iskolai támadó

A rendőrség szerint rasszista indítékai voltak Anton Lundin Pettersson-nak, aki tegnap karddal támadt egy svéd iskola tanulóira. A gyilkosságok után nyugodtan fotózkodott a diákokkal, akik azt hitték, a közelgő Halloween miatt öltözött be.

Agyonlőttek egy palesztin fiút, aki rendőrökre támadt Jeruzsálemben

Agyonlőtték a rendőrök azt a palesztin fiút, aki igazoltatás közben késelte meg két társukat.

39 bevándorlót szabadítottak ki egy teherautóból - mutatjuk a rendőrségi felvételeket

Az embercsempészek a világ minden táján embertelenül bánnak a menekültekkel: ezúttal egy amerikai férfi autójában találtak fuldokló és szomjazó mexikóiakat.

Állítólag ma is világvége lesz

Egy keresztény csoport, ami korábban több alkalommal állította, hogy különböző időpontokban megsemmisül majd a világ, ezúttal a mai napot, október 7-et szemelte ki a nagy naphoz. Méghozzá bibliai jóslatokra támaszkodva. Szóval tartós tejet már ne vegyenek! :(

Felfoghatatlan brutalitás – 20 embert végeztek ki az ISIS harcosai

Fokozhatatlan az az embertelenség és brutalitás, ahogyan az Iszlám Állam szélsőségesei végeznek áldozataikkal. Sajnos újabb lefejezésekről kell beszámolnunk.

Már 161 halottja van a guatemalai földcsuszamlásnak

Egy egész falut letarolt a leszakadó hegyoldal a napok óta tartó heves esőzések következtében csütörtökön Guatemalában. A tragédia sokkoló képei.

Ez a cikk egy gyertyatartóról szól. Ha nem érted, hogy jön ez ide, akkor kattints!

Earthyhillgivens egy átlagos srác. Azt leszámítva, hogy ő csinálja a világ legszomorúbb szelfijeit. Vagy a legviccesebbeket. Nézd meg, szavazz, és ha nem akarsz úgy járni, mint ő, akkor jelentkezz a Vigyél el!-be!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való